[mk_padding_divider size=”75″][mk_padding_divider size=”75″]
[mk_fancy_title tag_name=”h1″ size=”30″ force_font_size=”true” size_phone=”25″ font_weight=”bold” margin_bottom=”0″ font_family=”none” responsive_align=”left”]Skänk en gåva[/mk_fancy_title]

Stiftelsen Bernt Katinas Minne syftar främst till att stödja arbetet och forskningen om cancerformen sarkom, en i dagsläget relativt underutforskad form av cancer.

Huvudsyftet är att direkt och utan mellanhänder, stödja nytänkade inom cancerforskningen beträffande medicinering och andra former av behandling.

Du kan stödja Stiftelsen Bernt Katinas Minne och därigenom bidra till ökad medicinsk forskning om sarkom. Stiftelsen kommer också stödja och ge bidrag till social och kulturell judisk verksamhet.

Skattereduktion för gåvor

När du skänker en gåva till oss så får du en kontrolluppgift som vi också skickar till Skatteverket . Kontrolluppgiften är en summering av dina gåvor om minst 200 kr som du har skänkt till Stiftelsen Bernt Katinas Minne. Denna summa kommer även att finnas förtyckt i din inkomstdeklaration.

Skattereduktionen är 25 procent av gåvobeloppet och får högst vara 1 500 kronor per år. Det motsvarar gåvor på totalt 6 000 kronor per år. Har du givit gåvor för mindre än 2 000 kronor på ett år får du ingen skattereduktion.

Varje gåva behöver vara på minst 200 kronor och det totala gåvobeloppet minst 2 000 kronor på ett kalenderår, till en eller flera organisationer som är godkända gåvomottagare hos Skatteverket. Högsta beloppet som ger skattereduktion är 6 000 kronor per år.

Skattereduktionen är 25% av det totala gåvobeloppet. Det innebär att om du har gett gåvor till ett värde av totalt 6 000 kronor under det gångna året får du tillbaka 1 500 kronor.

Stiftelsen Bernt Katinas Minne blev godkänd gåvomottagare 1 februari 2021, vilket innebär att rätten till skattereduktion gäller gåvor från det datumet. För att kunna skicka kontrolluppgift till Skatteverket behöver vi kunna koppla ditt personnummer till dina gåvor.

Om du har gett en gåva via något av vårt swishnummer får du en kontrolluppgift om ditt personnummer är kopplat till det mobilnummer som du gett gåvan ifrån.

[mk_padding_divider size=”75″]
[mk_fancy_title tag_name=”h1″ size=”25″ force_font_size=”true” size_phone=”25″ font_weight=”bold” margin_bottom=”0″ font_family=”none” responsive_align=”left”]

Så här skänker du en gåva

[/mk_fancy_title]

  1. Skänk en gåva genom att Swisha eller betala med Bankgiro och märk vem/vad gåvan avser.
  2. Fyll i formuläret.

Swish: 123 673 68 13
Bankgiro: 338-8915
Email: info@berntkatinasminne.se

  • Önskar du gåvobrev?
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.